Zamieszczone przez hsurim
Warsztat Warszawa ul.Syreny 14 Polecam!!!
Zwiń
X
-
Witam,
Byłem dzisiaj w tym zakładzie, bo coś mi piszczało w silniku. Jeden Pan się zdziwił jak to usłyszał i zaczęły się poszukiwania przy okazji których wyszło, że nie ma jednej śruby chyba w kolektorze, a druga odkręcona (gaz robiony w Marcu). Jednak to nie był główny powód, okazało się, że jedna ze śrub mocujących jakiś element obudowy silnika była z jakiś względów zła, chyba za mała (gaz robiony w Marcu) bo nie trzymała i powietrze wydobywało się przez to z silnika i dawało niezły świst i pisk. Zajęło to Panom ok 10 minut i zapłaciłem 20zł. Przy okazji podpytałem o różne sprawy i dostałem dolewkę płynu do wspomagania (oryginalny), bo kupiłem niedawno samochód i nie wiedziałem gdzie ten zbiorniczek, a jak mechanik go odkręcił, to ostro pod minimum było płynu, chyba w samą porę się do nich wybrałem. Polecam i widziałem tam z 10 różnych Skód.
Pozdrawiam
Andrzej
Komentarz
-
-
Dzisiaj trochę kasy tam zostawiłem. Przyjechałem na wymianę silentbloków w tylnej belce. Doszło parę drobiazgów ...koniecznych abym spokojnie po zabiegu zrobił przegląd. Przy okazji wymieniony drążek kierowniczy i zrobiona geometria ale skody już nie buja. Polecam.była O1 1,9 tdi ahf ( 125 KM, 275 nm ), jest O2 fl, 1,9 tdi bxe ( 143,8 KM, 336,6 nm ) Biała Strzała:
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...173266#1173266
Serwis By DGW
Komentarz
-
-
Robilem u nich rozrząd + hamulce i ogolnie polecam.
a w szczegolach to tak:
+ dobre ceny - czesci i praca
+ krotkie terminy - zadzwonilem sie umowic i juz nastepnego dnia mialem robiony samochod
+ zawsze telefon z informacja, kosztami i pytaniem czy robimy
+ mila obsluga
+ rabat na OCP -5%
- pobrudzony samochód - nie wymagam aby samochod w warsztacie byl myty (nawet wole zeby nie byl) ale niespodobalo mi sie to, że mialem ewidentne tłuste i brudne slady na felgach oraz tylnej klapie... felgi wygladaly tak jakby byly zakladane w brudnych rekawicach, a na tylnej klapie slady 2 rak - takie od przepychania samochodu tez w brudnych rekawicach. Samochod odstawiałem czysty i ewidentnie bylo widac te rzeczy, wiec mogli to spokojnie wytrzec...
Ogolnie jednak polecam i jak bede mial cos do zrobienia to pewnie znow odwiedze ten warsztat.
Komentarz
-
-
w ubiegłym tygodniu podjechałem do nich vw bora, auto podczas jazdy strasznie skrzypiało ( jak popadał deszcz to skrzypienie ustawało), diagnozę postawili trafną - wymienili gumy z przodu
nie byłem umówiony, a po mimo tego wszystko załatwili od razu jeszcze raz wielkie dzięki dla obsługi z warsztatuASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
-
Byłem dziś na Syreny pierwszy raz. Skończyła sie juz gwarancja i pora była najwyższa pożegnac się z usługami ASO. Do roboty był rozrząd tarcze klocki i jak się okazało napinacz paska alternatora. Nie napiszę teraz nic oryginalnego robota wykonana super szybko, sprawnie i nareszcie za normalne pieniądze (całość 1300 PLN) Super kontakt i zero naciągactwa. Polecam wszystkim.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek13a przyspawają mi tam końcówkę wydechu? jakoś porządnie?ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
-
dzisiaj u nich byłem vw bora, (przegląd,wymiana oleju, filtrów) obsługa jak zawsze na wysokim poziomie , polecam :szeroki_usmiech
PS. Pozdro dla kolegi z OCP, z którym przez chwilę rozmawiałem :wink:ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mtobiJutro też się wybieram z moją OII. Zobaczymy, czy dołączę do grona fanów warsztatu, czy nie :wink:
Na drobne naprawy czy konserwację lepiej jechać z własnymi częściami (klocki, tarcze kosztują tam jakieś koszmarne pieniądze bo robią na ORI)
Pytanie do wytrawnych negocjatorów - dostałem cenę na komplet rozrządu z pompą (części + robocizna ) - 1100 PLN - da się z nimi coś utargować?___________
Octavia SEDAN SLX 1,9 TDI ASV (110 KM)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hsurimZamieszczone przez yosssarian(...)
Z wad to mogę wymienić że olej jak wymieniają to zawsze mi 4 litry wychodzi a powinno być ok 4,5 wymienione.
(...)
Ok. pół litra (starego) zawsze zostaje w układzie.___________
Octavia SEDAN SLX 1,9 TDI ASV (110 KM)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez yosssarianZamieszczone przez mtobiJutro też się wybieram z moją OII. Zobaczymy, czy dołączę do grona fanów warsztatu, czy nie :wink:
Na drobne naprawy czy konserwację lepiej jechać z własnymi częściami (klocki, tarcze kosztują tam jakieś koszmarne pieniądze bo robią na ORI)
Pytanie do wytrawnych negocjatorów - dostałem cenę na komplet rozrządu z pompą (części + robocizna ) - 1100 PLN - da się z nimi coś utargować?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hsurimOk. pół litra (starego) zawsze zostaje w układzie.
Kwestia mechanika.Martino
125 KM /272 Nm - to już było....
teraz jest duży "+"
dgw.esite.pl
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=38246
-----------------------------------------------
PerfectService by DobryGrześWawa
Komentarz
-
Komentarz